steun jij ons ook?

Draag je onze werking een warm hart toe en wil je deze ondersteunen? GRAAG!

We kunnen je steun heel hard gebruiken om betaalbare, toegankelijke & kwalitatieve zorg te bieden aan onze jongeren.

In 2023 willen we inzetten op de uitbouw van nieuwe groeiplekken om meer jongeren te kunnen ondersteunen die hier nood aan hebben.

Ontdek hieronder op welke manier je Homaar hierin mee kan ondersteunen!

of doneer via onze projectrekening (fiscaal aftrekbaar)

financiële gift of legaten

Q

een gift of legaat voor homaar?

Met deze steun kunnen we de uitbouw van extra groeiplekken ondersteunen en dus meer groeikansen voor jongeren creëren!

FISCAAL AFTREKBARE GIFT

Dankzij een nieuwe projectrekening bij de KBS kunnen we jouw giften opnieuw fiscaal aftrekbaar maken!

De giften kunnen gestort worden op rekening BE10 0000 0000 0404 BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting.
Met de gestructureerde vermelding 623/3757/80032
OF rechtsreeks via onderstaande link

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. De giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

Steun onze werking met nalatenschap

Met een legaat kunt u na overlijden belastingvrij schenken aan een goed doel. Denkt u erover om Homaar op te nemen in uw testament en uw idealen op deze manier verder te laten leven?
Dit werkt op dezelfde manier als het nalaten aan familieleden of andere personen die dichtbij u staan en verloopt via de notaris.
Ongeacht hoe groot of klein jouw gift, betekent dit voor Homaar een enorme steun!

Wenst u meer informatie? Neem contact op met Marieke Degryse via telefoon 0470 561 002 of via email: marieke@homaar.be

een actie voor Homaar!

Q

Een actie voor Homaar!

Wil je graag met je organisatie, je school, je vrienden, je familie ... een actie opzetten om de werking van Homaar te ondersteunen? Super! Dit kan jaarlijks met de warmste week of via de JEZ-actie. Laat je horen!
Trommel je vrienden, familie en collega’s op en bedenk een lekkere, leuke of gezellige actie, groot of klein. Zoek iets wat je graag doet en haalbaar is! Zo beleef je er zelf ook plezier aan. Organiseer een pannenkoeken of wafel-bak, snoepjes-verkoop, een benefiet-avond, een workshop, verkopen van zelfgemaakte werkjes (kaartjes, tye dye kousen, tote-bags...) Laat het ons gerust weten als we kunnen meedenken of mee reclame maken, onze lokalen ter beschikking stellen voor jouw voorbereidingen… Stuur dan een mailtje naar nathalie@homaar.be. Ideeën genoeg! We kijken uit naar jullie (re)acties!

Steun van bedrijven?

Q

Steun van bedrijven?

Onze werking is maar voor 50% gesubsidieerd. Voor het overige bedrag werken we met een diverse financiering, gesteund door de community. We zijn hierbij op zoek naar structurele partners. Homaar werkt samen met bedrijven die het mentaal welzijn onder de aandacht willen brengen, dit binnen een unieke en innovatieve methodiek. Homaar werd dan ook als radicale vernieuwer geslecteerd in 2022. Ook als bedrijf kan je de doelstellingen van Homaar ondersteunen om laagdrempelig, snel en toegankelijke zorg te voorzien voor jongeren die emotioneel vastlopen

We bespreken graag wat we voor elkaar en uw personeel kunnen betekenen.
Uw logo kan vermeld worden op onze website en andere communicatie.

We voorzien informatief materiaal voor het personeel van uw bedrijf, om hen op de hoogte te brengen waarom uw bedrijf Homaar steunt en waar de kinderen van het personeel terecht kunnen als het emotioneel even wat moeilijker loopt.

Je kan je gift overmaken op het rekeningnummer van Villa Omaar vzw: BE15 0689 4736 0530.

Word vrijwilliger in Homaar!

Q

Word vrijwilliger in Homaar!

Ben je (Psycho)therapeutisch geschoold en geboeid door de visie en ethiek achter onze groeiplek-methodiek?

wat verwachten wij?

Je organiseert een atelier in kleine groep (1u à 1u30) vanuit je expertise, je eigen 'goesting' en kwaliteiten (poëzie, koken, ontspanning, meditatie, yoga, sport, wandelen, tuinieren,...). Je wordt hierbij begeleid door ervaren therapeuten, maar neemt ook zelf graag initiatief. Je hebt een gezonde dosis zelfreflectie en evalueert mee het aanbod. Je kijkt kritisch vanuit je deskundigheid en kent een warme, hartelijke basishouding.

Concreet?

Je kan een hele dag mee aansluiten, waarbij je zelf ook één atelier organiseert, of je geeft enkel je atelier. Dit kan wekelijks of 2-wekelijks, liefst op een vaste dag. We vragen een engagement voor een periode van minimum 6 maanden.

Wat krijg je terug?

Een leerrijke ervaring met een boeiende doelgroep, een vernieuwend concept en een uitnodigend team waar je jouw persoonlijke competenties verder kan ontwikkelen. Het kan een interessante referentie op jouw CV worden! Je krijgt kaders aangereikt zoals dat van de Institutionele Psychotherapie. We bieden je hierbij een vrijwilligers-vergoeding en/of km-vergoeding aan.

Is dit helemaal iets voor jou?

Graag een mailtje met jouw motivatie, je voorstel of verdere vragen naar marieke@homaar.be

Het programma loopt telkens van 9u-16u (niet op woensdagnamiddag). Elke dag wordt er vegetarisch gekookt en samen gegeten.
wetteren
crelan
lions
rotary
cera
ajinomoto